Yüksel Polat

Emine Göncü Anadolu Lisesi ( EGAL) öğretmen ve öğrencileri tarafından düzenlenen Şiir Gecesi katılımcıları adet mest etti.

Eğitim alanında yakaladığı başarının yanı sıra kültürel ve sosyal etkinlikleri ile Şanlıurfa'nın başarılı okulları arasında yer alan Emine Göncü Anadolu Lisesi, öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile düzenlenen ' Yürekten Ezgiler Şiir Gecesi' ile güzel bir etkinliğe daha imza attı. Müdür Yardımcısı Fatime Zehra Suyun tarafından organize edilen ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen ' Yürekten Ezgiler Şiir Gecesi' ne Karaköprü İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sabri Pala, Okul Müdürü Murat Demir, Okul-Aile Birliği Başkanı İshak Polat, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

' Yürekten Ezgiler Şiir Gecesi'nde sahne alan öğretmenlerin ve öğrenciler bir birinden güzel şiirleri seslendirirken geceye katılan davetlilerden bol bol alkış aldılar. Yaklaşık 1,5 saat süren gece sonrasında katılımcılar organizasyondan dolayı ve böylesi güzel bir şiir dinletisi sundukları için emeği geçenlere teşekkür ederken bu tür kültürel etkinliklerin devamını dilediler.