Haber Merkezi / TFF 3. ligde mücadele eden Karaköprü Belediyespor ligin 25. haftasında sahasında oynayacağı Cizrespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. İç sahada galip gelerek play off iddiasını ileriki haftalara taşımak isteyen Kırmızı Siyahlı ekip yoğun bir tempoyla çalışıyor.
Teknik direktör Mehmet Yozgatlı yönetiminde Harran Üniversitesi sahasında antrenmanlarını gerçekleştiren Karaköprü Belediyespor geçtiğimiz hafta Elaziz deplasmanında alınan mağlubiyeti telafi etmek ve play off yolundaki rakiplerinden Cizrespor'u mağlup ederek avantaj sağlamayı hedefliyor.
Kulüp Başkanı Mehmet Kudat son haftalarda iyi bir ivme yakaladıklarını ancak geçen hafta bir yol kazası yaşayarak mağlup olduklarını hatırlatarak bu hafta galip gelmek istediklerini söyledi.
Başkan Kudat, 'Mehmet hocanın gelişiyle birlikte mağlup olmadan iyi bir seri yakaladık. Son haftalarda aldığımız puanlarla üst sıralara tırmanmaya başladık. Ancak geçen hafta Elaziz deplasmanında bir yol kazası yaşayarak 12 hafta sonra mağlup olduk. İnşallah bu hafta sahamızda Cizrespor'u yenerek bu mağlubiyeti telafi ederiz. Şanlıurfalı vatandaşlarımızın bu maçta stada gelerek bizi desteklemesini istiyoruz' diye konuştu.
Göreve geldiklerinden itibaren iyi bir ivme yakaladıklarını ve güzel maçlar çıkardıklarını söyleyen teknik direktör Mehmet Yozgatlı, geçen hafta bir kaza mağlubiyeti yaşadıklarını ve Cizre maçına bunu telafi etmek için çıkacaklarını kaydetti. Yozgatlı maça tüm Şanlıurfalıları davet ederek desteklerini beklediğini söyledi.
Öte yandan sakatlıkları geçen Alican Tez, Yeldar Yamaç ve Berkay Polat takımla birlikte antrenmana katılması teknik ekibi sevindirdi.
Karaköprü Belediyespor'un Cizrespor'u konuk edeceği maç 4 Şubat Pazar günü saat 14.00'te 11 Nisan stadyumunda oynanacak.