Haber Merkezi / AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, Mehmet Ali Cevheri, Zemzem Gülender Açanal, Karaköprü Belediye Başkanı, Başkan Adayı Metin Baydilli, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ve merkez ilçe başkanları ile yüzlerce davetlinin katılımıyla mitinge dönüşen seçim bürosu açılışı oldukça görkemli geçti.
Seçime artık sayılı günler kala seçim bürosunu Eyyübiye ilçesine kazandıran Eyyübiye Belediye Meclis Üye Adayı Abdullah Samak ve aşiretinin önde gelen kanaat önderlerine teşekkür eden Av. Beyazgül, 'Şeyhanlı aşiretini böylesi bir beraberlikten ve dik duruştan dolayı tebrik ediyorum' dedi.
AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat Şanlıurfalıların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevginin ölçülemez boyutta olduğunu belirterek bu sevginin inşallah 31 Mart'ta sandıklara yansıyacağını söyledi.
AK Parti MKYK Üyesi Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, Milletvekili Zemzem Gülender Açanal ve Mehmet Ali Cevheri'nin konuşma yaptıkları seçim bürosu açılışı sonrasında açıklama yapan Şeyhanlı Aşiretine mensup Eyyübiye Belediye Meclis Üye Adayı Abdullah Samak, ' Programımıza teşrif eden milletvekillerimize, büyükşehir belediye başkan adayımıza il başkanımız ve ilçe başkanlarımıza, aşiretimizin mensuplarına eş ve akrabalarımıza teşekkür ediyorum. 31 Mart gecesi İnşallah Eyyübiye'den rekor bir oyla çıkacağız' dedi.