Haber Merkezi / AK Başkan Bahattin Yıldız, bütün gayretlerinin memleketimizin ve milletimizin refahı için olduğunu söyledi.
Memleketimizin işi için çok çalışacağız
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız; 'AK Partimizin yerel seçim çalışması süresince 'Memleket işi, gönül işi' düşüncesini kalbimize nakşederek, AK kadrolar olarak daima gönüllere gireceğiz ve daima memleketimizin işi için çok çalışacağız. Bizler sadece seçim zamanlarında değil, hemen her fırsatta il genelinde hemşehrilerimizi, teşkilatlarımızı, kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek varsa sorunlarını, taleplerini ve önerilerini öğrenip elimizden gelen gayreti gösterme gayretimizi sürdürüyoruz. Seçim zamanlarında bu ziyaretlerimiz biraz daha fazla oluyor ki, vatandaşlarımıza, ilimizin en ücra köşesine kadar ulaşıp, kendimizi onlara anlatalım, onların huzur ve refahı için ne gerekiyorsa öğrenip yapalım istiyoruz. Zaten bu memleketi hep birlikte yönetmeliyiz ki hepimiz memnun olalım' dedi.
Seçim çalışmaları sırasında kendilerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirten AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, 'Gerek Şanlıurfa merkezinde ve gerekse ilçelerimizde yaptığımız seçim çalışmaları ve çeşitli ziyaretlerde bize ve partimize gösterilen teveccüh, bizlerin çalışma azmini daha da arttırmaktadır. Partimiz ve Teşkilatımız adına adeta mitinge dönüşen Bozova, Birecik ve Halfeti ilçelerimizdeki seçim çalışmalarımızda bizlere desteğini esirgemeyen özellikle konuşma yaptığımız alanı oldukça kalabalık bir şekilde dolduran Şanlıurfalı Hemşehrilerimize, değerli halkımıza yürekten teşekkür ederiz. Bu arada, seçim çalışmalarını öz veriyle sürdüren Belediye Başkan adaylarımıza, bizlerle birlikte çalışmalarımızda görev alan teşkilat mensuplarımıza ve çalışmalarımızı kamuoyuna yansıtan değerli basın mensuplarımıza da candan teşekkürü ederiz' diye konuştu.
Belediye Başkanlarımız halkımıza hizmetkar olacaklar
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, açıklamalarını şöyle sürdürdü;
'Sayın Genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda teşkilat olarak çalışmalarımızı her zaman sürdüreceğiz. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi; şehir demek medeniyet demektir. Medeniyetin özünde inanç ve ahlak vardır. 31 Mart seçimleri sürecinde milletimizin her bir ferdine ulaşıp kendimizi ifade etmeye çalışıyoruz. Seçim gecesi de Allah'ın izniyle, milletimizin desteğiyle, seçim zaferimizi yine milletimizle paylaşarak yeni bir heyecanla daha çok çalışacağız. Herkes de biliyor ki; iktidara geldiği günden beri ortaya koyduğu hizmetlerle Türkiye'ye çağ atlatan tek parti AK Partidir. Dünyayı ve hayatımızı nasıl idrak ediyorsak, yaşadığımız şehirlere de öyle şekil veririz. AK Parti kadrolarının belediyelerdeki başarılarının gerisinde, halka hizmeti Hakk'a hizmet bilen bir anlayış vardır. Şehirlerimizi insan fıtratına uygun, medeniyet ve kültür değerlerimizle yoğrulmuş daha çok hizmetle donatacağız. Belediye Başkanlarımız, şehir halkına hakim olma değil hadim olma idrakiyle görevlerini yürütecekler. Halkımıza hizmetkar olacaklar ve her hizmeti öncelikle Allah'ın rızasını kazanmak için yapacaklar.'