Haber Merkezi / Kış aylarında ulaşım sıkıntısı yaşanan vatandaşların mağduriyetlerini gidermek amacıyla yapılan çalışmalar merkez ve bir çok kırsal mahalle yolu tamamlanırken, bu kapsamda İlçeye bağlı bir çok mahalle ve sokakta stabilize yol çalışması devam ediyor.
Planlama dahilinde yapılan çalışmaları yürüten Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, çalışmalara küme evleri mahallesinde stabilize yol çalışmasına devam etti.
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci yaptığı yazılı açıklamada ise, Merkez ve kırsal ayrımı yapmadan vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek için durmadan, yılmadan çalışmaya devam ettiklerini söyleyerek, 'Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki, Viranşehir Belediyesi olarak nerede insan varsa oraya hizmet götürüyoruz. İlçe merkezinde yol yapım, onarım ve kilitli parke yapımı olarak gerçekten önemli bir yol kat ettik. ilçemizin bazı bölgelerinde de belirlenen program dahilinde sokak içlerini de stabilize ederek vatandaşlarımızın rahat bir nefes almasını sağlıyoruz. Çalışmalar program dahilinde belirlenen bölgelerde hızla devam edecektir' dedi.