Haber Merkezi / 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Başkan Bayık 27. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Güler Kama İzol , AK Parti Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu Üyesi Serdar İzol , Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu Üyesi Hilvan Koordinatörü Abdülkadir Karacabey, AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Cidir, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serhat Becel, AK Parti ve Belediye Meclis üyesi Cenap Torgut ile birlikte memleketin geleceği için kurulan Cumhur ittifakında Milliyetçi Hareket Partisi Hilvan İlçe Başkanı İsmail Yetkin ile bir araya gelip istişarede bulunduktan sonra Hilvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı, Kanaat önderleri ve ovacık kırsal mahalle sakinlerini ziyarette bulundu.

Yetkin : Bayık'a sınırsız destek veriyoruz
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı İsmail Yetkin 'Öncelikle bugün bizi ziyarette bulunan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'a çok teşekkür ediyorum. Cumhur ittifakında partimize gönül vermiş arkadaşlarımızla birlikte mesele vatan ise mesele Hilvan'ın geleceği ise bizde bunun gereğini yapar 31 Mart akşamına kadar kapı kapı dolaşarak mevcut Belediye Başkanımız ve AK Parti Belediye Başkan Adayımız Aslan Ali Bayık'a sınırsız destek verip tekrar Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz' dedi.


Bayık :Çalışmalarımız aralıksız devam edecek
Bayık: 'AK Parti İl ve İlçe teşkilatımızla birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Hilvan İlçe Başkanı İsmail Yetkin ve teşkilatını ziyarette bulunup 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları ile ilgili istişarede bulunarak destek sözü aldık. İttifak Partimizle birlikte çocuklarımıza miras bırakabileceğimiz daha güzel daha gelişmiş bir Hilvan için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.
Göreve geldiğimiz günden bu yana merkez ve kırsal mahallelerde yaptığımız hizmetler ile ilçemize daha güzel bir görünüm kazandırıp halkımıza daha iyi imkanlarda yaşama fırsatı sunduk. Hane hane dolaşıp genç yaşlı demeden bütün bireylerimizin derdini dinleyip derman olduk. Halkımızın desteğiyle 31 Mart günü zafer günümüz olup hizmete kaldığımız yerden devam edeceğiz' ifadelerine yer verdi.