İshak Polat

Arçelik, hayatını eğitime adamış ve emekli olmuş öğretmenleri 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesi ile geleneksel hale getirdiği ' Yılın Emekli Öğretmeni' projesi ile ödüllendirdi.

Arçelik, Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında24 Kasım Öğretmenler günü vesilesi ile geleneksel hale getirdiği ve hayatını eğitime adamış ve emekli olmuş öğretmenleri geleneksel hale getirdiği ' Yılın Emekli Öğretmeni' projesi ile ödüllendirdi. Bu kapsamda Şanlıurfa Coşandal Arçelik Bayisinde yapılan etkinlik kapsamında 34 yıl öğretmenlik yapan ve binlerce öğrenci mezun eden emekli öğretmen Mehmet Çini, Şanlıurfa'da ' Yılın Emekli Öğretmeni' seçilerek Arçelik Kurutma makinası ile ödüllendirildi.

Etkinlik kapsamında Şanlıurfa'da ' Yılın Emekli Öğretmeni' seçilen ve Arçelik kurutma makinası hediye edilen emekli öğretmen Mehmet Çini 34 yıl boyunca öğretmenlik gibi kutsal bir mesleği icra etmenin gururunu taşıdığını belirterek; 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesi ile Arçelik tarafından Şanlıurfa'da ' Yılın Emekli Öğretmeni' seçilmek ayrıca mutluluk verici. Bizleri unutmadıkları için öğrencilerimize ve Arçelik ailesine teşekkür ediyorum' dedi.

' Yılın Emekli Öğretmeni' projesi hakkında da yazılı bir açıklama yapan Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer ise kutsal bir görevi yerine getiren öğretmenlere teşekkür etmek amacı ile bu etkinliği düzenlediklerini belirterek ; Sınırların kalktığı bir dünyada bireylerin temel yeterliliklere sahip olması, bilgiye ulaşabilmesi, sağlıklı toplumsal ilişkiler kurabilmesi için eğitim çağımızın en önemli ihtiyaçlarından birisi. Bu anlamda insanları eğitmeyi ve öğretmeyi meslek edinmiş öğretmenlerimizi unutmadığımızı göstermek, şükranlarımızı sunmak amacı ile ' Yılın Emekli Öğretmeni' etkinliği düzenliyoruz' diyerek 3 yıldan bu tarafa düzenlenen ve tüm Türkiye'ye yayılan etkinliğin yoğun ilgi gördüğünü belirtti.