Yüksel POLAT / Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı ve Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Veysel Polat, gazetemiz yazarları Misbah Hicri, Mehmet Sarmış, Muharrem Çelik ve İshak Polat, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer'i makamında ziyaret etti.
Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü olarak yeni görevinde İsmail Yapıcıer'e hayırlı olsun dileklerini ileten yazarlarımız Şanlıurfa'nın eğitim sorunları hakkında Yapıcıer ile görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer öğrencilik yıllarında kendisinin de bir dönem köşe yazarlığı yaptığını belirterek; sorunların, özellikle eğitim alanında sorunların dile getirilmesinde ve çözüm önerileri konusunda basın kuruluşlarımız, gazeteci ve yazarlarımız önemli bir görevi ifa etmektedir. Bunun yanı sıra yerel gazetelerimizden GAPGündemi'nin köşe yazarları arasında bu kadar öğretmenimizin bulunması ve sayfalarında eğitim sayfasının da bulunması eğitime verdikleri önemi göstermektedir ve buda bizi Şanlıurfa'nın eğitimine verilen önem açısından mutlu etmektedir' dedi.
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Veysel Polat ise yaptığı konuşmada Şanlıurfa'nın 700 bin civarında öğrencisi ile Türkiye'nin nüfusuna göre en çok öğrencisi olan il olduğunu belirterek; Bunun yanı sıra Türkiye'nin en çok çocuk doğum oranına sahip Şanlıurfa'da her yıl binlerce çocuk için okul, sınıf, öğretmen ihtiyacı ortaya çıkmaktadır. Eğitim sadece öğretmenlerimizin sırtına bırakılacak bir yük değildir. Başta yerel basın kuruluşlarımız, velilerimiz ve tüm yöneticilerimiz daha kaliteli bir eğitim için gayret göstermelidir. Biz GAPGündemi Gazetesi olarak tüm yazarlarımız ile birlikte bu amaç için verilecek çabalara destek verdiğimizi ve vermeye de devam edeceğimizi bir kez daha belirtmek isteriz' dedi.
Yaklaşık bir saat süren ziyaret toplantısında Şanlıurfa'nın eğitim sorunları ve çözüm önerileri hakkında yapılan sohbet ziyaret anısı olarak fotoğraf çekimimin ardından sona erdi.