Yüksel POLAT / Eğitim alanında gösterdikleri başarı ile Şanlıurfa'nın en prestijli okulu olan Şanlıurfa Fen Lisesi öğrencisi olan genç öğrenciler yaptıkları sosyal faaliyetler ile de gönüllere dokunmaya devam ediyor.
Şanlıurfa Fen Lisesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencileri kardeş okulları Karaköprü Tülmen İlkokulunda öğrenim gören minik öğrenciler için öğretmenlerinin gözetiminde 'Küçük Kardeşlerimiz Üşümesin' kampanyası başlatıp topladıkları paralar ile soba, soba altı ve boru aldı. Bunun yanı sıra artan para ile öğrenci kardeşlerine kırtasiye malzemeleri alıp, okul müdürü Ahmet Aslan ve Beden Eğitimi öğretmeni Esra Özel Kavşut ile birlikte okulu ziyaret eden Şanlıurfa Fen Lisesi öğrencileri aldıkları sobayı kurup kırtasiye malzemelerini de minik öğrenci kardeşlerine hediye ettiler. Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Tülmen İlkokulunu ziyaret eden Şanlıurfa Fen Lisesi öğrencilerine gönüllü olarak eşlik eden teknik personel Mehmet Ebe ise okulun küçük tamirat işlerini yaparak katkıda bulundu.
Öğrencilerinin organize ettiği Sosyal Sorumluluk Projesinden dolayı mutluluğunu ifade eden Şanlıurfa Fen Lisesi Müdürü Ahmet Aslan eğitimin her anlamda bir bütün olduğunu belirterek; yi götürüp okulun küçük tamirat işlerini yaptılar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, yardımda bulunan herkesten Allah razı olsun... Sosyal sorumluluk projelerinde de doğru adres