AA / Ceylanpınar İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, geçtiğimiz yıl şehit edilen polis memurları Okan Acar ve Feyyaz Yumuşak'ın isimlerinin verildiği hatıra ormanına fidan dikildi.
Garnizon Komutanı Binbaşı Ahmet Uzun'un da katıldığı etkinlikte polis memurlarının aileleriyle diktiği fidanlar ve ormandaki diğer ağaçlar, TOMA'larla sulandı.
İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Erol Duyar, gazetecilere yaptığı açıklamada, bütün kamu kurum ve kuruluşlarıyla ortak çalıştıklarını ve bir amaç için mücadele ettiklerini ifade ederek şöyle konuştu:
"Amacımız, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşına hizmet etmek, huzuru ve güveni sağlamaktır. Bunun için yorulan arkadaşlarımızla beraber böyle bir etkinlik yaptık. Onların moral ve motivasyonunu yükseltmeye çalışıyoruz. Bir hedefimiz var, Sayın Cumhurbaşkanımızın koymuş olduğu bir hedef. İnşallah 1 yıl içerisinde bu terör sorunu Türkiye Cumhuriyeti'nin gündeminden çıkacak. Bir yıl sonra biz burada inşallah terörden dolayı değil Ceylanpınar'ın güzelliklerinden, Ceylanpınar'ın ceylanlarından, Ceylanpınar'ın festivalinden konuşacağız. Bütün kurumlarımızla bunu paylaşacağız ve hep birlikte bu terörü çözeceğiz."