Haber Merkezi / Okulların Yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte Temizlik İşleri ekiplerince başlatılan temizlik çalışmaları tamamlandı. Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın'ın talimatları doğrultusunda başlanan kampanyada öğrencilerin temiz bir ortamda eğitimlerini sürdürmesi amacıyla sınıflar deterjanlı suyla yıkanırken kapı ve pencereleri işçiler tarafından siliniyor
Karacadağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdür yardımcısı Okan Özçelik; ' Okullarımızın temizlenmesi bizler için büyük bir hizmet Siverek halkı için büyük bir hizmet çünkü gençlerimiz, öğrencilerimiz Siverek'imizin ve geleceğimizin teminatıdır. Bu hizmet onların daha sağlıklı bir ortamda eğitim alabilmesi için yapılan bir çalışmadır emeği geçen Başta Belediye başkanımız Şeyhmus Aydın'a ve ekibine teşekkür ediyorum' dedi.
Temizlik İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Belediye Başkanımız Şeyhmus Aydın'ın talimatları doğrultusunda yarıyıl tatilinin başladığı günden itibaren okullarda temizlik çalışmalarına başladık. Şuana kadar ilçe merkezimizde bulunan okullarda çevre temizliği ve yıkama çalışmalarını tamamladık. Okulların açılacağı güne kadar talepler doğrultusunda temizlik çalışmalarımız devam edecektir'' denildi.