Haliliye Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, sosyal yardım faaliyetleri ile ihtiyaç sahibi ailelerin gönüllerine dokunan projelerini devam ettiriyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın “Gönüllere Dokunacağız” anlayışıyla ilçe sınırlarında ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Aşevi, Glutensiz Ekmek Fırını, Sosyal ve Giyim Market hizmetlerini sürdürürken, yaşlı ve kimsesiz vatandaşları da yalnız bırakmıyor. Bünyesindeki Evde Bakım Hizmeti ile bakıma muhtaç ve yaşlı vatandaşları periyodik olarak ziyaret eden ekipler, haneleri dip bucak temizliyor. Haliliye Belediyesi tarafından 576 hanede devam eden Evde Bakım Hizmeti ile 60 yaş üstü erkek vatandaşların talebi doğrultusunda da berber hizmeti kapsamında saç ve sakal tıraş ihtiyaçları karşılanıyor. Ulu çınarların gönüllerine dokunan hizmet, yapılan başvuru sonucu komisyonca belirlenen kriterleri sağlayan hanelerde sürüyor.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise Evde Bakım Hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların “444 22 63” numaralı İletişim Merkezini arayarak, kayıt oluşturabilecekleri kaydedildi.

Kaynak: GAPGündemi / Yüksel POLAT