Haber Merkezi / Hilvan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Aslan Ali Bayık, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Cidir ve partililerce karşılanan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, Hilvan'da esnaf ziyareti yaptı ve ardından ilçe seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.
Siverek ilçe temaslarının ardından Hilvan'a geçen ve burada Hilvanlıların büyük ilgisi ile karşılanan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Beyazgül, ' Biz Hilvan'daki bu birlik ve beraberliği seviyoruz. Bu huzuru kaybetmek istemiyoruz. Bu sevda gönlümüzde iken AK Parti'den başka bir parti çatısının altına giremeyiz' dedi.


'HİLVAN BÜYÜKŞEHİR İLE ŞAHLANIŞA KALKACAKTIR'
Hilvan'ın hem Aslan Ali Bayık hem de Büyükşehir ile birlikte daha güzel hizmetlere imza atmaya devam edeceğini belirten Av. Beyazgül, ' Aslan Ali Bayık kardeşimiz hırslı bir kardeşimiz. Önümüzdeki 5 yıl bizden neler isteyeceğini şimdiden bile belirlemiş. Biz beraber mesai yaptık belediyeciliği iyi bilen mütevazı bir kardeşimiz. İşte bu avantajlarıyla birlikte 31 Mart'tan sonra inşallah Hilvan şahlanışa kalkacaktır. Hilvan'ın tüm sorunları biliyoruz bu yüzden projelerimizi hazırlıyoruz. Sizin isteğiniz ne ise bizim projemiz odur' diye konuştu.

BAYIK: SEÇMENLERİMİZİN AYAĞINA GİDECEĞİZ
Hilvanlılara 10 yılı aşkın bir süredir hizmet etmenin gururunu yaşadığını ifade eden Hilvan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Aslan Ali Bayık, 'Hilvanlı kardeşlerimizin ayaklarına teker teker gideceğiz. Hilvan'daki sorunları biliyoruz ve bugüne kadar en temel sorunlarını çözdük' dedi.
AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ise yaptığı konuşmada 31 Mart yerel seçimlerine durmaksızın hazırlık yaptıklarını belirterek, Hilvan'da yapılan istişarelerde halkın büyük teveccühünü kazanmış mevcut belediye başkanı ile yola devam etmenin kolaylığını yaşayacaklarını söyledi.