Haber Merkezi / Kentin değişik mahallelerinde ikamet eden bazı şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek onlarla sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Beyazgül, ruhlarına Fatiha okudu ve taziye dileklerini sundu.
AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, ilk ziyaretini 2016 yılında Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki terör saldırısında şehit olan polis memuru Abdulkadir Oğuz'un evine yaptı.
Şehidin yakınları tarafından karşılanan Başkan Adayı Beyazgül, şehidimizi bir kez daha rahmetle anarak ruhuna bir Fatiha okuduğunu kendisini izleyenlerinde şehitlerimizin ruhuna bir Fatiha okumasını istedi.
Başkan Adayı Beyazgül'ün ikinci olarak Şehit Onbaşı Sedat Sağır'ın ailesini ziyaret ederek taziye dileklerini sundu.
Vatanımızı korumak için canlarını feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine sabırlar dileyen AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, 'Şehadete eren vatan evlatlarımız ne mutlu ki Peygamberimizle komşu olacaklardır. Bugün onların ailelerini ziyaret ediyoruz. Onlar ölmediler onlar bizimledir. Onların sayesinde bizler huzur içerisinde yaşamaktayız. Bir kez daha onları rahmetle anıyoruz' dedi.
Belediye Başkan Adayı Av. Beyazgül ziyaretleri kapsamında son olarak Şehit Onbaşı Abdülselam Halat'ın ailesini ziyaret ederek taziye dileklerini sundu.
AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül'e nazik davetinden dolayı teşekkür eden şehit yakını Başkan Beyazgül'e çıktığı bu yolda başarılar diledi.
BEYAZGÜL'DEN KARAKÖPRÜ İLÇE BAŞKANI AĞAN'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, Karaköprü İlçe Başkanlığı görevine getirilen Sait Ağan'ı ilçe başkanlığında ziyaret ederek 'Hayırlı Olsun' temennisinde bulundu.
Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu dile getiren AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül'e teşekkür etti.