Haber Merkezi / Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Fatih Mehmet Ciğerci tarafından Aralık 2019'da başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında Eyyubiye İlçesine bağlı 3 köy okulunda öğrenim gören öğrencilerin kışlık giyecekleri temin edildi.
Proje kapsamında Sayburç Köyü İlkokulu, Büyük Arpalı İlkokulu ve Orta İkizce İlkokulu ziyaret edilerek, Harran Üniversitesi personelinden temin edilen giyim yardımları, Fatih Mehmet Ciğerci ve Harran Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren 'DreamsTalk' Kulübü öğrencileri ile birlikte sahiplerine ulaştırıldı.
Üniversitelerin eğitimin yanında topluma yönelik sosyal sorumluluk projeleri geliştiren kurumlar olduğunu ifade eden Eğitim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Fatih Mehmet Ciğerci; 'Bu projenin gerçekleşmesinde maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen başta Rektörümüz Prof. Dr. Sabri Çelik'e ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burhan Akpunar'a ve değerli personelimize şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca, toplanan yardımların öğrencilere ulaşmasında bizlerle iletişime geçerek öğrencilerinin yüzlerinin gülmesine vesile olan öğretmenlerimize ve yardımların ulaştırılmasında emeği geçen DreamsTalk Kulübü'ne teşekkür ederiz' diye konuştu.