Haber Merkezi / Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, sabahın erken saatlerinde ilçenin farklı bölgelerinde sürdürdüğü esnaf ve vatandaş gezilerine devam ediyor. Başkan Ekinci, gezileri kapsamında bir araya geldiği esnaf ve vatandaşların taleplerini alırken, belediyenin ilgili birimlerinin mahallelerde yürüttüğü çalışmaları da yerinde inceliyor. Sabahın erken saatlerinde sokaklarda gezen Başkan Ekinci'yi karşılarında gören vatandaşlar taleplerini de birinci ağızdan Başkan Ekinci'ye iletiyor. Vatandaşlar Başkan Ekinci'ye gittiği her yerde büyük ilgi gösterirken yapılan çalışmalar için de teşekkür etmeyi ihmal etmiyor. Her gün farklı bir mahallede başlayan esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin son durağı TOKİ (Batıkent) mahallesi oldu. Muhtar Halil Kaya ile birlikte sokak sokak TOKİ esnafını gezen Başkan Ekinci daha sonra TOKİ (Batıkent) semt pazarı esnafını ziyaret etti. Esnafa hayırlı işler temennisinin ardından mahalledeki Şehit Jandarma Komando Er Adnan Yaslı Ortaokulunu geçen Başkan Ekinci, burada okul yetkilileri ve öğrencilerle bir araya geldi.
TOKİ Pazar esnafını ziyaretinde konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, esnaf ve vatandaşlarla bir arada olmanın kendilerine mutluluk verdiğini belirtti. Başkan Ekinci,' Sabah namazından sonra mahalle gezilerimiz devam ediyor. Her gün farklı bir mahallede ziyarette bulunurken hem o mahalledeki Pazar esnafımızı hem de diğer esnafımızla bir araya geliyoruz. Bugün de TOKİ(Batıkent) mahallesindeyiz. Sabah saat 5'ten beri esnaf ve vatandaş ziyaretlerimiz sürüyor. Esnafımızın arasında bulunmak bize hem mutluluk veriyor hem de büyük katkı sağlıyor. Belediye olarak yapacağımız hizmetler konusu ve talepler konusunun hızlı ve ivedi bir şekilde yerine getirilmesine olanak sağlıyor. Bu kapsamanda da yine bölge esnafımız ziyaret ettik. Tabi onların da bazı talepleri var. Biz de bu talepleri birimlerimize ilettik ve çözümü noktasında hemen çalışma yapılmasını istedik. İnşallah bu talepler bir bir yerine gelir ve esnaf ve vatandaşlarımız da mutlu olurlar. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur ' dedi.
Başkan Ekinci'ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden TOKİ (Batıkent) Pazar Derneği Başkanı Mustafa Yıldız ise,' Başkanımız sürekli bizleri ziyaret edip sıkıntılarımızı gideriyor. Bu manada kendilerine teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Pazarın belli başlı sıkıntılarıyla ilgili kendilerine taleplerimizi ilettik. Kendisi de ilgili birime talimat verdi. İnşallah en kısa zamanda bu taleplerimiz de yerine gelir. Ben bir kez daha kendilerine teşekkür ediyorum. ' şeklinde konuştu.