Haber Merkezi / Göreve geldiği ilk günden bu yana 'Çözülmedik sorun, dokunulmadık mahalle kalmayacak' diyen Başkan Mehmet Canpolat, Başkan Yardımcısı Hamdi Kaysı, Meclis Üyeleri Ali Kaya, Ahmet Çellik, Ahmet Çakar, Fatih Özdemir, Mahmut Aynıberk ve Mehmet Emin Ataş ile birlikte yapımı devam eden tesislerde ve yol çalışmalarını yerinde inceledi.
Başkan Canpolat ve beraberindeki heyet, ilk olarak Dağeteği Mahallesini ziyaret etti. Küçük Beyaz Kuyu Sokakta yapım çalışmalarını devam eden çok amaçlı kültür evi inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Canpolat, 'Belediye meclis üyesi arkadaşlarımız ve başkan yardımcısı arkadaşlarımız ile birlikte yapımı devam eden salon inşaatlarını birlikte denetledik. Şimdiden tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun diyorum' dedi. Mahalle sakinleri ile de görüşerek, taleplerini dinleyen Başkan Canpolat, buradan Perşembe Mahallesin geçti. Çok amaçlı kültür evi inşaatının yapılacağı alanda incelemelerde bulunan Başkan Canpolat, temaslarının ardından Altıntepe Mahallesine geçti.


'ALTINTEPE'YE HAYIRLI OLSUN'
Altıntepe Mahallesine ziyaret gerçekleştiren Başkan Canpolat'ı burada çok sayıda mahalle sakini karşıladı. Vatandaşların talep ve teşekkürlerini dinleyen Başkan Canpolat, 'Belediye Meclis Üyeleri, Fen İşlerinden ilgili arkadaşlar ile birlikte kırsalda bulunan Altıntepe Mahallesine geldik. Çok Amaçlı Kültür ve Taziye Evinin çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. En kısada sürede bu yapıyı Altıntepe Mahalle sakinlerimizin hizmetine sunacağız. Tüm ekip arkadaşlarımıza çalışmalarından dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum' diye konuştu.
Başkan Canpolat'ın seçimden önce söz verdiği tüm eksikleri zamanında giderdiği ifade eden Altıntepe Mahalle Muhtarı Hasan Zeki Felhan ise, 'Yaklaşık 10 gündür taziye ve çok amaçlı kültür evinin çalışmalarına başladılar. Bu çalışmalardan dolayı başta Başkan Canpolat olmak üzere tüm meclis üyelerine teşekkür ediyoruz' ifadelerini kullandı.
'VAR GÜCÜMÜZ İLE ÇALIŞIYORUZ'
Başkan Mehmet Canpolat, daha sonra beraberindeki heyet ile Mağaracık Mahallesine geçti. Burada devam eden yol yapım çalışmalarını inceleyen Başkan Canpolat, çalışmalar ile ilgili de teknik ekipten bildiler aldı. Başkan Canpolat, Mağaracık Mahallesindeki temaslarının ardından Tepedibi Mahallesine geçti. Burada da, devam eden yol yapım çalışmalarını inceleyen Başkan Canpolat, 'Ekiplerimiz bir taraftan çok amaçlı salonların inşaatlarını yaparken öte yandan kırsal mahallerimizde yol çalışmalarına devam ediyor. Şuanda tüm ekipler ile birlikte Mağaracık ve Tepedibi Mahallesine geldik ve yol yapım çalışmalarını yerinde inceliyoruz. Hedefimiz daha yaşanılabilir bir Haliliye için vatandaşlarımız ister kırsalda olsun ister şehir merkezinde olsun daha müreffeh yarınlara için Haliliye Belediyesi olarak var gücümüzle çalışıyoruz' şeklinde konuştu.

KAYALI'DA TEMEL ATILDI
Başkan Mehmet Canpolat ve beraberindeki incelemeleri kapsamında Kayalı Mahallesine geçti. Burada Mahalle Muhtarı Mahmut Doğan ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Canpolat, çok amaçlı kültür evi inşaatının temelini attı. Tesisin mahalleye hayırlı olasını dileyen Başkan Canpolat'a, mahalle sakinleri hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.
Muhtar Doğan da, 'Şuana kadar mahallemizde taziye evi yoktu. Sağ olsun başkanımızın gelmesi ile birlikte taziye evi de gelmiş oldu. Kendisine mahallemize göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum' dedi.
Başkan Canpolat, temasları kapsamında son olarak Uluhan kırsal Mahallesine geçti. Güzeli Sokakta yapımı devam eden ve Haliliye Belediyesinin de destek verdiği ibadethane inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Canpolat, ibadethanenin hayırlı hizmetlere vesile olmasını diledi.