Haber Merkezi / 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Saadet Partisinden Haliliye Belediye Başkan Adayı olan Eczacı Mustafa Hekimoğlu, seçimlere sayılı günler kaldığı şu günlerde çalışmalarına ara vermeden ve hız kesmeden devam ediyor.
Şanlıurfa Haliliye ilçesine bağlı bulunan mahallelerde çalışmalarına devam eden Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, vatandaşların ve esnafların yoğun ilgisi ile karşı karşıya geliyor.
Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı olan Eczacı Mustafa Hekimoğlu'nun bugünkü adresi sabahın erken saatlerinden itibaren başlamak üzere başta Şanlıurfa Şıracılar ve Kuruyemişçiler esnafı ve akabinde ise Galericiler ve oto alım satım sitesinde bulunan esnafları ziyaret ederek 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yer seçimler için destek ve dua istedi.
Buradan ayrılan, Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu'nun son durağı Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun oldu. Hekimoğlu, burada Başkan Mehmet Altun'dan Bakkalların yaşamış olduğu sorunları dinleyip, Başkan oldukları takdirde Bakkalların her zaman yanında yer alacaklarını ifade ederek, sorunlarına çözüm olacaklarını belirtti.
Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkanı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, ziyaretler ile ilgili yapmış olduğu açıklamada
'Esnafın ekonomik olarak zor günler geçirdiğini ifade ederek vatandaşlarla yapmış olduğu sohbetlerde ekonominin iyi olmadığını ve dolaysıyla bunun da işlerine yansıdığını ifade ederek birçok esnafın siftahsız kepenk kapattığını ' söyledi.
Başkan Adayı Hekimoğlu, 31 Mart 2019 tarihine kadar hem vatandaşlarla hem esnaf kardeşlerimiz ile birlikte olmaya onların kapılarını çalmaya, sorunlarını ve sıkıntılarını dinlemeye devam edeceğini ve inşallah kısmet olursa Başkan olduğu zaman da onların bu sorunlarına çözüm olacağını belirterek sözlerine son verdi.