Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı ve Anadolu Yayıncılar Derneği Başkan Yardımcısı İbrahim Toru, Gaziantep'te tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Hayırseverliği ve memleket gayretiyle Urfa halkının sevgisini kazanan Toru'nun cenazesi; Eyyüp Peygamber Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Harran Kapı Mezarlığında toprağa verildi.

DURUMU AĞIRLAŞINCA GAZİANTEP'E SEVK EDİLMİŞTİ

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkan Yardımcısı ve Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru, koronavirüs tedavisi gördüğü Gaziantep'te hayatını kaybetti. 11 Eylül tarihinde rahatsızlanarak Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde tedaviye altına alınan Toru, durumunun ağırlaşması üzerine Gaziantep'teki özel bir hastaneye sevk edilmişti.

1 HAFTA ÖNCE DURUMUYLA İLGİLİ BİLGİ VERMİŞTİ

1 hafta önce sevenlerine sosyal medya hesabından durumuyla ilgili bilgi veren İbrahim Toru, 'Hastanede Covid 19 tedavimiz 9. günde devam ediyor. Ateşim 39,2 den bazen normal seviye, bazı aralıklarla da 41,8'e kadar çıkıyor. Virüs ciğere inmiş̧ ve zatürreye çevirdi. Birkaç̧ gün daha hastanede yatacağız. Dualarınızla İnşallah daha iyi olacağım...' paylaşımında bulunmuştu.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan 44 yaşındaki Toru'nun cenazesi yakınları tarafından teslim alınarak Şanlıurfa'ya getirildi. Vefat haberiyle sevenlerini hüzne boğan İbrahim Toru, Eyyüp Peygamber Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Harran Kapı Mezarlığında toprağa verildi.

Evli ve 4 evlat babası Toru'yu son yolculuğunda sevenleri ve dostları yalnız bırakmadı. Siyaset, basın ve iş dünyasından pek çok isim cenaze merasimine katılım gösterirken, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ile AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat yayınladıkları mesajlarla taziyelerini dile getirdi.

GAPGündemi ailesi olarak bizler de Merhum İbrahim Toru'ya Allah'tan Rahmet diler; başta kıymetli eşi ve 4 evladı olmak üzere tüm aile fertleri, dost ve sevenlerine sabr-ı cemil niyaz ederiz.