Haber Merkezi / Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un talimatlarıyla ilçe genelinde ekiplerin çalışmaları son sürat devam ediyor. Harran ilçe merkezi ve kırsalda sürdürülen çalışmalar vatandaşların takdirini toplarken, son olarak faaliyete geçirilen konkasör makinası, Harran'ı toz ve çamurdan kurtaran yol çalışmalarına harıl harıl mekanik malzeme üretiyor.
Günlük 1500 ton malzeme üreten konkasör makinasının devreye girmesiyle kendi kendine yetebilen ve halkı için üretebilen yönetim anlayışlarını bir kez daha gözler önüne serdiklerini aktaran Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz yaptığı açıklamada; 'Göreve gelir gelmez Harranlı hemşerilerimize verdiğimiz sözlerimizi yerine getirmek için yoğun çaba harcıyoruz. Belediye'mizin öz kaynaklarını Harran'ımızın hizmetine sunarken, halkımızın ihtiyaçlarına mesai mefhumu gözetmeksizin sürdürdüğümüz çalışmalarla cevap veriyoruz. Birçok kırsal mahallemizi yazın tozdan kışın ise çamurdan kurtardık. Bu anlayışımız doğrultusunda yol çalışmalarımızda kullandığımız mekanik malzememizi mucur ocağımızda konkasör makinamız üretecek.
Günlük 1500 ton mekanik malzeme üreten makinemizin faaliyetlerine başlamasıyla birlikte daha çok yolumuzu toz ve çamur derdinden kurtarmış olacağız. Hizmetin en iyisine layık olan Harranlı hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun.' İfadelerini kullandı.