Haber Merkezi / AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Moğal ve partililerle beraber kırsal mahalleleri teker teker dolaşarak AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ve kendisine destek ve dua isteyen Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş'a kırsal mahalle sakinleri dilek ve önerilerini iletti.
Eyyübiye ilçesine bağlı Kırk mağara, Yay Kılıç, Olukyanı, Yolbilir, Kaplanköy, Tulhaberesi, Peyamlı bölgesi ve Tarlabaşı kırsal mahallelerini gündüz gezerek kanaat önderleriyle görüşüp fikir alışverişinde bulunan AK Başkan Adayı Kuş, gece ise Peyamlı kırsalında Atmani ailesinin düzenlediği toplantıya katıldı.
Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş'un bölgede oldukça sevilen ve sayılan bir isim olduğunu belirten vatandaşlar, Kuş'u karşılarında görünce desteklerini esirgemeyerek adaylığından duydukları mutluluğu dile getirdiler.
Gündüz 10'u aşkın kırsal mahalle ziyaretinin ardından gece ise Atmani ailesinin Peyamlı kırsalında düzenlediği geniş katılımlı toplantıya katılan AK Başkan Adayı Kuş, seçildikleri takdirde ilçeyi 3 ayrı noktada kuracakları şantiyelerle daha etkin idare edeceklerini söyledi.