Haber Merkezi / Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 3. Bölge 1. Grup'ta lige şampiyonluk parolasıyla başlayan Viranşehir Belediye spor, dün oynanan karşılaşmaların ardından sezonu lider Arguvan Belediye spor'un ardından 2. sırada tamamladı. Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'nin desteğiyle sezona güçlü bir kadro kurarak başlayan ve hedefini 3. Lig olarak belirleyen Şanlıurfa temsilcisi, şanssızlık sonucu kaçan şampiyonluğun üzüntüsünü yaşıyor.

KARAKIŞ: ŞAMPİYONLUĞU KAÇIRDIĞIMIZ İÇİN ÜZÜNTÜLÜYÜZ
Viranşehir Belediye spor Kulüp Başkanı Nurettin Karakış, Viranşehir Belediye spor'u 3. Lig'e taşımak için ellerinden geleni yaptıklarını ancak şanssızlık sonucu bu hedeflerine ulaşamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekincinin desteğiyle sezon başında yönetimiyle birlikte göreve geldiklerini ve güçlü bir kadro kurduklarını dile getiren Karakış, 'Sezon öncesinde şampiyonluk için kaliteli futbolculardan oluşan güçlü bir ekip kurduk. Bölgesel Amatör Ligi'nde yeni bir takım olmamamıza rağmen sezonu 2. Sırada tamamladık.
Gönül isterdi ki güzel sonuçlar alarak şampiyon olup, 3. Lig yolunda büyük bir virajı geride bırakalım ama kısmet olmadı, artık önümüzdeki sezona bakacağız' dedi.


BAŞKAN EKİNCİ'YE TEŞEKKÜR
Viranşehir Belediye spor'a destek verenleri de unutmayan Karakış, 'Sezon boyunca maddi ve manevi anlamda yanımızda olan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'ye, zorlu karşılaşmalarda kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ve Viranşehir Belediye spor için ter döken futbolcular ile teknik heyete verdikleri emeklerden dolayı ben ve yönetici arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.