Seyfullah POLAT / Ziyarette, Emniyet güçlerinin özverili çalışmalarına dikkat çekerek kısa bir açıklama yapan Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat, 'Emniyet Birimleri, bulundukları devletlerin, mensup oldukları milletlerin varlığının teminatlarıdır. Emniyet teşkilatlarının gücü, devletin ve milletin gücünü yansıtır. Yeniden yapılanma sürecinin ardından Türk Polis Teşkilatı'nın ülke genelinde, özellikle de bölgemizde sağladığı başarı ortadadır. Millet olarak huzur ve emniyetimiz için gecesini gündüzüne katan tüm Emniyet Mensuplarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Bu duygu, düşünce ve inançla Türk Polis Teşkilatımızın 174. Kuruluş Yıl Dönümünü kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz' diye konuştu.
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü olarak, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini korumak adına büyük bir özveriyle çalışıyoruz. Şehrimizin asayişini bozan olay ve vakalara hızlı bir şekilde müdahale ederek, titiz çalışmalar neticesinde etkili sonuçlar elde ediyoruz. Bu çalışmalarımızın sonuçları da verilerimize yansıyor.
Geçtiğimiz ay kamuoyu ile paylaştığımız 2018 yılı verilerinde de belirttiğimiz üzere Şanlıurfa genelinde suç oranı yüzde 24'lük bir azalma yaşadı. Tüm kurum ve kuruluşlarımızla koordineli bir şekilde, suç ve suçluyla mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. Basın kuruluşlarımız da bu noktada büyük bir rol üstlenmeli. Yerel basının kamuoyunu bilgilendirirken gerçek ve güncel haberleri sunma konusunda göstereceği hassasiyet, büyük önem arz ediyor.
Özellikle büyük bir turizm potansiyeli olan Şanlıurfa'nın tarihi kültürü ve mirasına olumsuz yönde zarar verebilecek olumsuz içeriklere karşı gösterilen sorumluluğun devam etmesini temenni ediyoruz' diyerek ziyaretlerinden ötürü Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat ve Başkan Yardımcısı Şahban Kılıç'a teşekkür etti.