Haber Merkezi / Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yarı yıl tatilinde çocuklara ve gençlere yönelik sürprizlerini sürdürüyor. Spor ve sanat kurslarına ara vermeden devam eden Büyükşehir Belediyesi, bu kez iklimsel koşullardan dolayı yıllardır kar yüzü görmeyen çocukların hayallerini gerçekleştirdi. Önceki gün Haliliye ilçesindeki Turgut Özal Parkı'na kar getirerek çocukların sevinçlerine ortak olan Büyükşehir Belediyesi, bugün de rotasını Eyyübiye'ye çevirdi. Şehir merkezinden 150 kilometre uzaklıktaki bin 919 rakımlı Karacadağ eteklerine kadar ulaşan Büyükşehir Belediyesi, aldığı 10 kamyon karla birlikte Eyyübiye ilçesine doğru yola çıktı.

EYYÜBİYELİ ÇOCUKLARIN KAR HEYECANI GÖRÜLMEYE DEĞERDİ
Büyükşehir'in ilçe sınırları içerisinde yer alan Osmanlı Mesire Alanında kar etkinliği yapacağını duyan aileler, çocukları ile birlikte saatler öncesinde alana gelerek Büyükşehir araçlarının gelmesini bekledi. İlk kamyonun kar dökmesi ile birlikte kar savaşına başlayan çocukların kahkahalarına ortak olan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar ve Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, çocuklarla birlikte güzel vakitler geçirirken ailelerden de tam not aldı. Aileler yaklaşımlarından dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.

AÇAR: ÇOCUKLARIMIZLA ÇOK GÜZEL ANLAR YAŞADIK
Etkinlikle ilgili bir değerlendirme yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar, 'Büyükşehir her yerde hizmetler yapmakta. Bizim ve çocukların en çok sevindiği hizmetlerimizden biri de bu oldu. İklim itibariyle Şanlıurfa'mız kar almıyor. Çocuklarımızın yarı yıl tatilinde bu sevinci yaşamaları için bu kez Eyyübiye bölgemizde kar dökümü gerçekleştirdik. Çok güzel anlar yaşadık. Emeği geçen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum' dedi.