Haber Merkezi / MTSO Meclis Başkanı Abdulhamit İzol, Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Sefa Çakır, Meclis Üyesi ve OSB Başkanı Sabri Tekli'nin de aralarında yaklaşık 50 kişilik heyet, ŞUTSO'ya bir ziyaret gerçekleştirdi. MTSO Heyetini, ŞUTSO Meclis Başkan Yardımcısı Kemal Süt, Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yetim, Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Karakuş, Meclis Üyeleri Ali Eyyüboğlu, Mustafa Zahit, E.Sabri Akaltun, Mustafa Sonekinci, Mikail Zahit, Eyyüp Önkol, Cemal Yazar, Mehmet Paydaş, Mustafa Oruç, Süleyman Çiçek, M.Cemil Bayuk, Mehmet Akın, Maruf Karadağ, Sedat Dülger, M.Ali Akbaş karşıladı.
ŞUTSO Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleşen ziyarette, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ve Meclis Başkanı Abdulhamit İzol birer selamlama konuşması gerçekleştirdi. Konuşmaların akabinde Karacadağ Kalkınma Ajansı Şanlıurfa Yatırım Destek Ofisi Uzmanlarından M.Cüneyt Ateş 'Şanlıurfa'da Uygulanan Yatırım Teşvikleri' ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.
M.Cüneyt Ateş'in sunumunun ardından, ŞUTSO ile MTSO arasında iletişimi güçlendirmek, karşılıklı hizmet standartlarının artmasını sağlamak, ortak toplantılar ve faaliyetler düzenlemek, işbirliği sayesinde daha kapsamlı faaliyetler, projeler hazırlamak, sanayi ve ticaretin gelişmesinin yanında sosyo-kültürel faaliyetlerde de birlikte hareket etmek amacıyla 'Kardeş Oda' protokolü imzalandı.
ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, ziyaretlerinden dolayı MTSO Heyetine teşekkür etti. İmzalanan 'Kardeş Oda' protokolünün iki oda için de hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Peltek, 'Ülkemizin ve bölgelerimizin kalkınması adına gerçekleştirilecek her türlü çalışmada, biz Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası olarak işbirliğine hazırız' dedi.
MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ise ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek başta olmak üzere Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine bizi böyle nezaketle ağırladıkları için teşekkür ederim, biz de ŞUTSO ile 'Kardeş Oda' olarak ortak çalışmalarda yer almaya hazırız' dedi.
Ziyaret karşılıklı hediyeleşme ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.