Haber Merkezi / Karaköprü Belediyesi 'Yol Medeniyettir' düsturuyla ilçeye yeni yollar kazandırmak için yoğun çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin talimatıyla ilçede yol sorununu bitirmek ihtiyaç olan mahallelerde yol açma ve açılan yollarda kilitli parke döşeme çalışmalarına yoğun bir mesaiyle devam ediyor.
Akpiyar, Seyrantepe, Batıkent ve Doğukent mahallelerinde ihtiyaç dahilinde yeni yollar açılırken, Atakent Mahallesinde yeni açılan ve alt yapısı tamamlanan yollar kilitli parkeyle döşenerek vatandaşların hizmetine sunuluyor.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçenin inşaat sahası olmasından ve her gün yeni yapılar inşa edilmesinden dolayı yol ihtiyacının her geçen gün arttığına dikkat çekerken, bu ihtiyacın karşılanması ve yol ile ilgili sorunların bitirilmesi için fen işleri ekipleriyle birlikte yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını kaydetti.
Başkan Baydilli, 'İlçemizde bozuk, yarım kalmış yol bırakmamak için çalışıyoruz, ayrıca ihtiyaç dahilinde yeni yollar da açıyoruz. Karaköprü her şeyin en güzelini hak ediyor, biz de yolları açık ve güzel bir Karaköprü oluşturmak için her zaman sahada çalışacağız' diye konuştu.
Karaköprü Belediyesi birçok mahallede çalışmalarını yoğun bir tempoyla devam ettirirken, kırsal mahallelerdeki yolları da stabilize malzeme serimiyle tozdan ve çamurdan kurtarıyor.