Haber Merkezi /Şanlıurfa Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından Şanlıurfalı kadınları bilinçlendirmek amacıyla eğitim semineri verdi. Sağlık İl Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştirilen seminer İl Sağlık Müdürlüğü Ruh Sağlığı ve Programları Şubesi, Şb. Müd. ve Şanlıurfa Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyesi Dr. Öznur Bulut Gazanfer tarafından katılımcı kadınlara verildi.
İlk olarak programın önemine değinen Kent Konseyi Başkanı Erkan Sözen, Sağlık Okur Yazarlığının kadınlar için önemli olduğunu belirtti.Kant Konseyi Kadın Meclis Başkanı Mahmude Ergin ise kentteki kadınlara yönelik çalışmalar yaptıklarını ve bu çalışmalar çerçevesinde böyle bir program gerçekleştirdiklerini belirterek kentte kadınların yaşam standartının yükselmesi için çalışmalarının devam edeceğini sözlerine ekledi.
Kadınların sağlıklı yaşamı için bir çok etkinlik yapılabileceğinin örneklerini veren İl Sağlık Müdürlüğü Ruh Sağlığı ve Programları Şubesi, Şb. Müd. Dr. Öznur Bulut Gazanfer kadınlardan bu konuda öneriler aldı. Eczacılar Odası Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya katılım sağlayan kadınlar da görüşlerini dile getirdiler. Dr. Bulut,Alınan önerileri ilgili kurumlara ileteceklerini sözlerine ekledi.