Haber Merkezi

Eğitim- Bir- Sen Şanlıurfa Şubesi, Şanlıurfa'ya atanan 2.500 öğretmeni hediye setleri ile karşıladı.

Yaptıkları açıklama ile meslektaşlarının sorunlarını sık sık dile getiren ve özellikle Şanlıurfa'daki öğretmen açığına dikkat çeken Eğitim- Bir- Sen Şanlıurfa Şubesi Şanlıurfa'ya atanan meslektaşlarını hediyeler ile karşıladı.

Şanlıurfa'ya atanan 2.500 öğretmen için Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesinde sosyal mesafeye dikkat ederek ''Hoş Geldin Öğretmenim'' töreni düzenleyen Eğitim- Bir- Sen Şanlıurfa Şubesi Yönetim Kurulu ve üyeleri adına açıklamada bulunan Eğitim- Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun; 22 Haziran itibarı ile Türkiye genelinde 20 bin, Şanlıurfa'da 2500 öğretmenin göreve başlama süreçlerine refakat etmek, heyecanlarına ortak olmak ve hazırladığımız ''Hoş Geldin Öğretmenim.'' Hediye setlerimizi takdim etmek üzere 13 ilçe milli eğitim müdürlüğümüzün bahçelerinde stantlar kurduk. Sendika olarak; özlük, ekonomik ve sosyal hakların iyileştirilmesi müjdelerimizin yanında değer sendikacılığı da vazgeçilmez ilkelerimiz arasındadır.

Davamızın en sağlam kaynağı olan insanımızı, hayatın her alanı için bilgi ve beceri ile donatarak yetiştirecek öğretmenlerimiz, geceyi gündüze katarak akıtacakları terle, geleceğimiz olan çocuklarımızı özveri ile yetiştirme gayreti ile onurlu bir mesleği icra edeceklerdir.

Eğitimciye değer vermeyi şiar edinen sendikamız, öğretmenleri bu heyecanlı günlerinde yalnız bırakmayarak, her türlü sorun ve sıkıntılarında yanlarında olduğunu hissettirmek için ''Hoş Geldin Öğretmenim'' diyerek karşılamıştır.

Sendikamız, kültürel, sanatsal ve akademik çalışmalara da öncülük etmektedir. Çalıştaylar, sempozyumlar, konferanslar, kültürel-sanatsal yarışmalar, akademik kurslar ve seminerler düzenlemektedir. Görevde yükselme sınavları ve adaylık sınavları için kurslar açarak, hazırlık kitapları bastırarak üyelerin başarı sağlamasında destek olmaktadır.

Göreve yeni başlayan öğretmenlerimiz için hazırladığımız ''Hoş Geldin Öğretmenim'' hediye setimizin içine adaylık sınavı kitabını da ekleyerek katkı sunmak istedik. Şanlıurfamıza Hoş Geldin Öğretmenim. Görevin hayırlı olsun Başarılar diliyoruz' dedi