Haber Merkezi / Şanlıurfa'nın tarihi, kültürel ve turistik yerlerini gezmeden önce Şanlıurfa Valiliğini ziyaret ederek, Vali Abdullah Erin ile bir araya geldiler.
Valilik toplantı salonunda öğrencileri kabul eden Vali Erin, öğrencilerle sohbet ederek Şanlıurfa hakkında bilgiler verdi. Kendisinin de Mardin'li olduğunu, bölgenin eğitimde yaşadığı sıkıntıları çok iyi bildiğini ve bu sıkıntıların ortadan kalkması için büyük çaba sarfettiklerini ifade eden Vali Erin, 'Şanlıurfa'da olduğu gibi Mardin'de de lise mezunu gençlerimizin tamamının üniversiteye yerleşmesi en büyük temennimiz. Eğitimde olan başarı çıtamızın yükselmesi tüm hayatımızı değiştirecektir. Devletimizin siz gençlerin eğitimi için sağladığı imkanları çok iyi değerlendirin, başarıya odaklanın. Başaracağınıza inanıp, azimle çalıştıktan sonra yapamayacağınız şeyin olmadığına inanıyorum. Sizlere güveniyoruz, geleceğimiz sizlersiniz' diye konuştu.
Hafta sonu yapılacak olan üniversite sınavına girecek öğrencilere başarılar dileyen Vali Erin'in ziyaret anısına birer hediye verdiği öğrenciler daha sonra Valilikten ayrıldılar.