Haber Merkezi / 30 Mart yerel seçimlerinde CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Hale Soran, Dün de Serbest Muhasebeciler Odası Başkanı Nihat Taş'ı makamında ziyaret etti.
Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte seçim gezilerini sıklaştıran CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hale Soran Nihat Taş'la makamında ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundu.
Serbest Muhasebeciler Odası Başkanı Nihat Taş "Yerel seçimlerde böyle bayanların aday olması beni çok sevindirdi. İnşallah Urfa'da böyle bayan adaylar daha da çoğalır bayanları siyasette ve iş hayatında görmek çok sevindirici bir gelişmedir. Biz meslek örgütü olarak herkese açığız her kes gelip bizimle fikrini paylaşabilir, herkesin fikri bizim için önemlidir, Biz oda olarak herkese açık bir meslek örgütüyüz. 30 Mart yerel seçimlerinde CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Hale Soran'a başarılar biliyorum ve kendisine bizi ziyaret ettiği için teşekkürlerimi sunuyorum". Dedi.
CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hale Soran'da Bugün SMOB Sayın Nihat Taş beyefendiyi ziyaret ettik, bu ziyaretlerimiz devam edecek, Ziyaretlerimiz Sadece seçim süresi ile de sınırlı değil bu ziyaretler eğer, seçimi kazanıp Belediye Başkanı olursam da Şanlıurfa'yı Sivil toplum örgütleri Üniversitemiz ile birlikte yöneteceğiz herkesin fikrine açığız, yerel seçimlerde partiler kadar kişiler de çok önemlidir, Ben halkın içinden gelen birisiyim, Herkesin fikrine saygı göstererek bu Şanlıurfa'yı birlikte yöneteceğiz. Buğun ziyaret ettiğimiz Serbest Muhasebeciler Odası Başkanı Nihat Taş'a teşekkürlerimizi sunuyoruz inşallah oda olarak seçimlerde desteklerini bekliyoruz". Dedi.