Haber Merkezi / Yüzölçümü bakımından Türkiye'nin en büyük 7. ili konumunda bulunan Şanlıurfa'da; şehir merkezi, 13 ilçe ve 3 binin üzerinde mahalleye hizmet götürmenin gayreti içerisinde olan Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşın takdirini kazanmaya devam ediyor.

Siverek Karacadağ bölgesinden Akçakale sınırına, Birecik kırsal mahallelerinden Ceylanpınar sınır hatlarındaki yerleşim yerlerine kadar her bölgeye ulaşmaya gayret gösteren Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü'nün adresi bu kez Akçakale Taşkınlar kırsal mahallesi oldu.

ŞUSKİ'DEN KALİTELİ VE UZUN ÖMÜRLÜ ALT YAPI HİZMETİ
Başkan Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatlarıyla Taşkınlar Kırsal Mahallesinde çalışmalarına başlayan ŞUSKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu ve Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı, uygulamasını kısa sürede tamamlayarak mahallelinin takdirini kazandı. Kalıcı hizmet sağlamak için alt yapıda kaliteli ve uzun ömürlü malzemeler kullanan ŞUSKİ İçme Suyu ve Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri, Taşkınlar kırsal mahallesinin ardından 2020 planlaması dahilinde çalışmalarına diğer kırsal mahalleler ile devam etti.

MAHALLELİDEN BAŞKAN BEYAZGÜL'E TEŞEKKÜR
ŞUSKİ ekiplerinin çalışmalarını hassasiyetle sürdürdüğünü belirten Taşkınlar mahalle sakinleri, 'Mahallemiz şehir merkezinden 40 kilometre uzakta. Alt yapıdaki sorunumuzu Başkanımız Beyazgül ve ekibine iletmemizin ardından hemen gelerek çalışmalara başladılar. Böylesine bir ekip çalışmasından ve hizmetteki özverili uygulamalarından dolayı Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'e ve tüm ekibine teşekkür ederiz' diye konuştular.