Haber Merkezi / Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, her ayın 2. Cuma günü gerçekleştirilen Halk Günü Buluşmalarında, vatandaşlarla bir araya gelip, talepleri dinledi, anında çözümler üretti. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, belediye tarafından hayata geçirilen halk günü buluşmalarında vatandaşların talep ve sorunlarını yerinde dinledi. SGK Binası Meclis Toplantı Salonunda düzenlenen Aralık Ayı 'Halk Günü' buluşmalarına; Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Birim Müdürleri ile Eyyübiyeli vatandaşlar katıldı. Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıda vatandaşların taleplerini ve sorunları birinci ağızdan dinleyen Kuş, iletilen talep ve sorunların çözümü için ilgilileri talimatlandırdı. Talepleri anında yerine gelen vatandaşlar da Başkan Kuş'a teşekkür etti.
Vatandaşlarla her zaman bir araya gelip taleplerini ve isteklerini birinci ağızdan dinlediklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, '1 Nisan itibari ile her ayın 2. Cuma günü Eyyübiye'li ablalarımız, ağabeylerimiz ve kardeşlerimiz ile buluşmaya görüşmeye devam ediyoruz. Bugün de Eyyübiye'li kardeşlerimiz ile amcalarımız ve ablalarımız ile bir araya geldik, sıkıntılarını dinledik. Hep ifade ediyoruz; Eyyübiye çok dezavantajlı bir bölge, ihtiyaç sahiplerinin çok fazla olduğu bir bölge. Belediye imkanları ile her tarafa ulaşmak çok zor. Bizler imkanlarımızı sonuna kadar yoksul vatandaşlarımız çin kullanıyoruz. Önümüzdeki kısa süreç içinde ilgililerle bu konuyu görüşüp dezavantajlı olan ve yoksul olan Eyyübiyeli hemşerilerime birlikte daha fazla yardım yapılması için uğraş vereceğiz. Tabi buradan sadece Bakanlıklarımız değil bizi izleyen dinleyen iş adamlarımızın da desteklerini bekliyoruz. Bu bir çağrı olsun. Gerçekten yoksullara uzanan el çok kutsal bir el olur. Bu noktada özellik ile iş adamlarımıza ihtiyacımız var, ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin ihtiyacı var. yardım ellerini inşallah uzatırlar bizler bütçemizin bir çoğunu sosyal belediyecilik altında harcıyoruz, ama yeterli olmuyor. Eyyübiye malumunuz 87'si gecekondu bölgesi olan bir yer. Eyyübiye halkının 60'ı mevsimlik tarım işçisi. Bu noktada maddi anlamda çok ciddi sıkıntılar yaşıyorlar. Biraz öncede ifade ettiğim gibi biz Belediye olarak elimizden geleni yapıyoruz ama bir yere kadar. İnşallah gerek Bakanlıklarımız gerekse de iş adamlarımız bu ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ellerini uzatırlar.' Dedi.
Halk Günü Buluşmalarına katılan vatandaşlar da Başkan Kuş'a teşekkür edip,' Başta Başkanımız, Reis Mehmet Kuş'a teşekkür ederim. Milletinin derdini dinlediği için tekrardan teşekkür ederim. Bizim taziye evi le ilgili talebimiz vardı kendileri bizi dinledi ve not alıp sorunumuzu çözeceğinden şüphemiz yok. Allah razı olsun Başkanımızdan. Allah Belediye Başkanımız Mehmet Kuş'tan razı olsun. Gelip bizi dinledi ve sorunumuzu çözdü, kendisine tekrardan teşekkür ediyorum.' Şeklinde konuştular.