Okul Yönetimi ve öğretmenlerinin eşliğinde Eğitim- öğretimin yanı sıra bir çok etkinlik ile sosyal sorumluluk, spor ve kültürel etkinlikler gerçekleştiren Karaköprü İlçesi Selahaddin Eyyübi İlkokulu öğrencileri en son yaptıkları etkinlik ile bir kez daha gönülleri fethettiler.

Barış Manço'yu da andılar
Selahaddin Eyyübi İlkokulu öğrencileri öğretmenlerinin gözetiminde düzenledikleri ' Halil İbrahim Sofrası' etkinliği kapsamında Kengerli Köyü İlkokulu öğrencilerini okullarında ağırlayarak kendi evlerinde hazırladıkları yemeklerden oluşan lezzetleri Barış Manço'nun şarkıları eşliğinde paylaştılar.


Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Murat Yanmaz, Selahaddin Eyyübi İlkokulu Müdürü Mustafa Durmaz'ın yanı sıra misafir Kengerli Okul Yöneticileri, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı etkinlikte konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Murat Yanmaz minik öğrencilerin gerçekleştirdiği etkinliğin örnek ve takdir edilecek bir davranış olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Selahaddin Eyyübi İlkokul Müdürü Mustafa Durmaz ise yaptığı konuşmada Urfalıların cömertlik timsali Hz. İbrahim torunları olduğunu belirterek; okulumuz öğrencilerinin ' Halil İbrahim Sofrası' etkinliği ile başka bir okuldan öğrenci kardeşlerini ağırlaması bizi gerçekten hem gururlandırdı hem de mutlu etti. Bunun yanı sıra Türk müziğinin unutulmaz seslerinden merhum Barış Manço'yu da seslendirdikleri şarkıları ile anmaları bu etkinliğe ayrı bir güzellik kattı' diyerek emeği geçen öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti.


Yapılan konuşmaların ardından her sınıf misafirlerini alarak evlerinden getirdikleri yemekleri misafir öğrenciler ile birlikte Barış Manço'nun ' Buyurun dostlar Halil İbrahim Sofrasına' adlı şarkısı eşliğinde yediler. Etkinliğe katılan Kengerli Köyü İlkokulu öğrencileri de böylesi bir etkinliği düzenledikleri ve kendilerini misafir ettikleri için Selahaddin Eyyübi İlkokulu öğrencilerine ve öğretmenlerine teşekkür ederek başka bir etkinlik vesilesi ile öğrenci arkadaşları ile tekrar bir araya gelmek isteriklerini dile getirdiler. -Hacer AŞİT-