Haber Merkezi / Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle merkez ve kırsal mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Eyyübiye Belediyesi Yerel Yönetimler Konağında düzenlenen programda merkez ve kırsal mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Kuş, Eyyübiye Belediyesinin mahallelerde yürüttüğü çalışmaları istişare edip, muhtarların taleplerini de dinledi. Düzenlenen programa; Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Eyyübiye Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Kestop, Belediye Başkan Yardımcıları ile merkez ve kırsal mahalle muhtarları katıldı. Programda konuşan Başkan Kuş, muhtarlarla birlikte Eyyübiye'ye durmadan, yorulmadan hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.
Muhtarların demokrasinin temel taşı olduklarının altını çizen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 'Değerli Muhtar Dernek Başkanım, değerli Muhtarlarım hepinizi en kalbi duygularım ile selamlıyorum. Demokrasimizin temel taşı olan Belediyeler ile Halk arasında gönül köprüsü kuran siz değerleri muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar gününü en içten duygularım ile kutluyorum. Değerli muhtarlarım bir buçuk yılı aşkın zaman zarfı içerisinde sizler ile birlikte Eyyübiye'mize hizmet etmeye çalıştık gayret ettik. Tabi bu zaman zarfında sizlerin talepleri oldu, vatandaşlarımızın talepleri oldu ki sizlerin taleplerinizin yüzde yüzünü vatandaşların talepleri olarak kabul ediyoruz. Çünkü sizler sizi seçen vatandaşlarımız için mücadele ediyorsunuz. Onların hizmetlerindesiniz. Bu anlayış ile muhtarlarımızı gördüğümüz zaman halkımızı vatandaşımı görmüş olarak kabul ediyoruz. Bu şekilde de taleplere karşılık vermeye çalışıyoruz. İnşallah ilçemizi hep birlikte kalkındırmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle programa katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. 'dedi.
AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ve Eyyübiye Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Kestop ise Başkan Kuş'a teşekkür edip, şunları söyledi,' Değerli Muhtarlarımızın sizlerin 19 Ekim muhtarlar gününü kutluyorum. Muhtarlar vatandaşlarımızın temsilcisi olarak görev yapmaktadırlar. Bu neden ile vatandaşlarımızın temsilcisi olan Muhtarlarımız ile bizleri bir araya getiren Başkanımız Mehmet Kuş'a çok teşekkür ediyorum.
Muhtarlar Dernek Başkanı olarak bizleri bir araya getiren Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş'a ve ekibine çok teşekkür ediyorum.'