Haber Merkezi / Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) 8. Meslek Komitesi Üyeleri ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'ne (TMMOB) bağlı Oda Temsilcileri, ŞUTSO Göbeklitepe Toplantı Salonu'nda düzenlenen İstişare Toplantısı'nda bir araya geldi.
İlimizin güncel gelişmeleriyle proje, imar ve ruhsatlandırma gibi inşaat sektörünün önemli konularının konuşulduğu toplantıda, üyelere yönelik eğitim ve bilgilendirme toplantıları yapılması kararı alındı. Kararın ardından ortak bir yazılı açıklama yapan 8. Meslek Komitesi Üyeleri Emin Göllü, Cemal Beyaz, Mehmet Paydaş, A.Furkan Yetim, üyeleri 03, 12 ve 17 Mart 2020 tarihlerinde ŞUTSO'da düzenlenecek olan toplantılara davet etti.
8. Meslek Komitesi Üyeleri ortak yazılı açıklamada şunları kaydetti: 'ŞUTSO 8.Meslek Komitesi olarak meslek grubumuzun bileşenleri olan TMMOB'a bağlı ' Mimar, İnşaat, Makine, Elektrik, Harita, Jeoloji, Jeofizik Mühendisleri, Şehir Plancıları Odası ve Yapı Denetim Firmaları Derneği' ile yapılan ortak değerlendirme toplantısında; Merkez ilçe belediyelerimiz olan Haliliye, Karaköprü ve Eyyübiye Belediyelerinin sınırları içerisindeki İmar Planları, Ruhsat Uygulamaları ve Proje incelemeleri ile ilgili 03, 12, ve 17 Mart 2020 tarihlerinde üyelerimize yönelik eğitim toplantısı düzenlenecektir.
Bu bağlamda ilimizde faaliyet gösteren Mühendis ve Mimarların söz konusu tarihlerde odamız (ŞUTSO) 2.Kat Meclis Salonu'ndaki toplantıya katılmaları önemle duyurulur. Saygılarımızla.' denildi.