Haber Merkezi / Her geçen gün büyüyen ve yeni yerleşmelerin oluştuğu Karaköprü'de ihtiyacın karşılanması ve vatandaşların mağdur olmaması için Karaköprü Belediyesi tarafından yol seferberliği sürüyor.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Fen İşleri ekipleri tarafından Batıkent Mahallesi GAP Kız Anadolu lisesi önünde başlatılan yeni yol açma çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemeler sırasında Greyderin başına geçen Başkan Metin Baydilli Greyderi kullanarak yol açtı.
Başkan Metin Baydilli, kış ayına girmeden ilçede yol ihtiyacını gidermeye çalışacaklarını söyledi.
Başkan Baydilli, 'Yeni yerleşim yerlerinin yol ihtiyacını gidermek için Fen işleri ekibimiz durmadan çalışmalarını sürdürüyor. Yolların açılması ve alt yapı çalışmalarının bitmesiyle birlikte ekiplerimiz hemen kilit parke taşı döşeyerek vatandaşlarımızın ihtiyacını gideriyor.
İnşallah yaz ayını dolu bir şekilde değerlendirip vatandaşlarımıza kışa girmeden önce tüm yol ihtiyaçlarını gidermeye çalışacağız. Ben bu güzel çalışmalarından dolayı Fen işleri ekibi müdürüne ve ekibine teşekkür ediyorum' dedi.
Öte yandan Başkan Metin Baydilli, ilçe genelinde program dahilinde yeni yol açma ve kilitli parke döşeme çalışmalarının aralıksız sürdüğünü sözlerine ekledi.