Haber Merkezi / Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette kentte daha güçlü bir basın için çaba gösterileceği vurgulandı.
30 Mart yerel seçimleri sonrası Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde oluşturulan yeni dairelerle birlikte yeni görevlendirmeler devam ediyor. Bu kapsamda oluşturulan Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı görevine atanan Mithat Şengöz'ü ziyaret eden Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Yönetim Kurulu kendisine yeni görevinde başarı dileğinde bulundu.
Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Yönetim Kurulunda yer alan Veysel Polat, Naif Kaçmaz, Şahban Kılıç, İshak Polat ve Talat Akay, Mithat Şengöz'ü makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Birlik Başkanı Veysel Polat kentte daha güçlü bir basın için Büyükşehir Belediyesi desteğinin önemli olduğunu vurgulayarak, Belediye çalışmalarını yakından takip edeceklerini belirtti.
Basın İlan Kurumu'nun kentte faaliyet göstermeye başlaması ile 8 gazetenin resmi ilan aldığını belirten Polat, 'Büyükşehir Belediyesi'nin de desteği ile daha güçlü bir yerel basının oluşması mümkündür. Bu kapsamda basın ile el ele bir belediyenin varlığını önemsiyoruz' dedi.
Görüşmede hiçbir gazete arasında ayrım yapılmayacağını kaydeden Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Mithat Şengöz, Şanlıurfa basını için önemli projelerinin olacağını belirterek, yeni yapılacak Belediye Hizmet binasında tüm basın mensuplarının faydalanacağı bir basın irtibat salonun oluşturulacağını söyledi.