Haber Merkezi / Ligin güçlü ekiplerinden Artvin Hopaspor'u konuk eden Karaköprü Belediyespor sahadan 1-0 galibiyetle ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.
TFF 3. Lig 1. Gurupta zirve mücadelesi veren Karaköprü Belediyespor, ligin güçlü ekiplerinden Artvin Hopaspor'u evinde ağırladı. İlk yarısı golsüz sonuçlanan maçın 81. Dakikasında Karaköprü adına fileleri havalandıran Gökdeniz takımına 3 puanı getirdi.
Faruk Çelik Stadyumunda oynanan maçı Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral, Yönetim Kurulu üyeleri As Başkan Halaf Tokmakçı, Başkan Yardımcısı Mehmet Mevlüt Keklik, Başkan Yardımcısı ve Genel Sayman Mehmet Nimetoğlu, Genel Sekreter Hasan Çiçekçi, Hukuki İşler Sorumlusu Vehbi Beyaz, Medya ve Tanıtım Sorumlusu Müslüm Abacıoğlu, Sosyal İşler Sorumlusu Mehmet Erol, Reklam ve Tanıtım Sorumlusu Cemal Meşçi, Alt Yapı Sorumlusu Ahmet Badıllı ile Tesisler, Stadyum ve Taraftarlar Sorumlusu Mahmut Özbek ile bir gurup misafir ve taraftarlar izledi.
Maça iyi başlayan Karaköprü Belediyespor ilk dakikadan itibaren atak üzerine atak yaparak rakip üzerinde üstünlük sağladı.
İlk yarıda Umut, Emre Okur ve Gökdeniz ile yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince ilk yarı golsüz sonuçlandı.
İkinci yarıda da üstün bir oyun sergileyen kırmızı siyahlı ekip rakip kaleyi top yağmuruna tutarak adeta bunalttı. Maçın 81. dakikasında ceza sahası dışında topla buluşan Gökdeniz Varol sert ve düzgün bir vuruşla topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçiren golü attı.
İlerleyen dakikalarda ev sahibi takımın ataklarına rağmen başka gol olmayınca, maç Karaköprü Belediyespor'un 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.
Maç sonrası Karaköprü Belediyespor futbolcuları galibiyet sevincini taraftarlarla kutladı.
Soyunma odasına girerek futbolcuları tebrik eden Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral, alınan güzel galibiyetten ötürü futbolcuları ve teknik ekibi tek tek kutladı.
Kırmızı siyahlı ekip zorlu maçtan aldığı galibiyetle puanını 40'a çıkararak zirve takibini sürdürdü. Rakip Artvin Hopaspor ise, bu sonuçla 43 puanda kaldı.