Haber Merkezi / Haliliye Belediyesi, her alanda olduğu gibi eğitim ve spor alanında da gençlerin yanında olmaya devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde kütüphaneden sportif faaliyetlere, el sanatlarından eğitim kurslarına kadar her alanda vatandaşlara destek veriyor. Covid-19 salgını nedeniyle ara verilen hizmetler alınan tedbirler ile birlikte tekrar başladı.
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, tekrardan startı verilen hizmetleri yerinde inceledi. İncelemelerde Başkan Canpolat'a, belediye başkan yardımcıları ve birim amirleri eşlik etti.
Kütüphanede öğrencileri ziyaret eden Başkan Canpolat, öğrencilerle ile bir bir ilgilenerek durumlarını sordu. Kütüphane çıkışında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Haliliye Belediyesinin hizmetlere kaldığı yerden devam ettiğini belirterek şunları kaydetti:
'Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezindeyiz. Diğer kültür merkezlerimizde olduğu gibi bu kültür merkezimizde de okuma salonlarımız, kütüphanemiz öğrencilerimizin hizmetinde. Tabi yeni dönemde pandemi kuralları gereği içerde seyreltilmiş sınıflar bulunuyor. Öğrencilerimiz rahat bir şekilde burada derslerini çalışıyorlar.'
Ardından yüzme havuzu ve sportif faaliyetlerin yapıldığı bölüme geçen Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, devam eden faaliyetler ile ilgili yetkililerden bilgiler aldı.
Burada da açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, vatandaşa hizmet vermek için aralıksız çalıştıklarını belirterek şu ifadelere yer verdi:
'Haliliye Belediyesi olarak pandemi nedeniyle ara verdiğimiz spor salonları ve yüzme havuzlarındaki hizmetlerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu hizmetlerimiz pandemi kuralları çerçevesinde yürütülüyor. Şuanda yüzme havuzlarımız, spor salonlarımız, fitnes salonlarımız ve kurslarımız açılmış bulunuyor. Öğrencilerimiz gelmeye başladı.'
Başkan Canpolat ve beraberindekiler incelemelerin ardından kültür merkezinden ayrıldı.