Haber Merkezi / Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Viranşehir Belediyesinin ilçe merkezde sürdürdüğü sıcak asfalt ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Belediye Başkanı Salih Ekinci, Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Yenişehir Mahallesinde Depsaş, Şuski ve Doğalgaz alt yapı çalışmasının ardından 1643. Sokakta başlatılan kilitli parke taşı döşeme ve Yenişehir Mahallesi ile TOKİ'yi birbirine bağlayan 25.Caddede yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi, yetkili birim müdürlerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Ekinci, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürüttükleri koordineli çalışmaya vurgu yaparak, ilçe merkezi ve kırsal ayrımı gözetmeden ilçenin çeşitli noktalarında alt ve üst yapı çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi.
Yenişehir mahallesinde alt yapısı biten ana caddelerde sıcak asfalt, ara sokak ve kaldırımlarda ise kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Başkan Ekinci, En kısa sürede mahallenin alt ve üst yapısını bitirip, Yenişehir mahallesini yenilenen yüzüyle halkın hizmetine sunacaklarını belirtti.
Yenişehir mahallesinde yapılan hizmetlerin diğer mahallelerde de yapılacağının altını çizen Başkan Ekinci; 'Hiçbir mahallenin diğer mahallelerden fark yok. Yenişehir mahallesinde ne hizmet yapıldıysa diğer mahallelerimizde de aynısı yapılacak' dedi.
Hizmet çıtalarını her geçen gün daha da yukarıya çıkardıklarını anlatan Ekinci, daha güzel ve yaşanabilir bir Viranşehir hedefiyle çalışmalarının aralıksız devam edeceğini kaydetti.