Haber Merkezi / Hayalleri süsleyen otomobil, eşine aldığı elektrikli süpürge faturası ile kampanyaya katılan bir talihliye çıktı.
Düzenlediği kampanyalarla hesaplı alışverişi daha cazip hale getiren Şanlıurfa Piazza'nın bu yıl 23 Temmuz 2018 tarihinde başlattığı hayalleri süsleyen sıfır kilometre Suzuki Vitara otomobil kampanyasının çekilişi gerçekleşti.
AVM'nin ortak kullanım alanında sergilenen ve her 100 TL'lik alışveriş için bir kupon alarak kampanyaya katılma hakkı elde eden herkesin 'İnşallah bana çıkar' diye dua ettiği son model otomobilin talihlisi, 31 Ekim Çarşamba günü saat 14.00'de, Milli Piyango İdaresi yetkilileri ve noter huzurunda yapılan çekilişle belirlendi.
Piazza'nın ziyaretçilerinin de izlediği heyecanın doruk noktasına ulaştığı çekilişte, Suzuki Vitara, 97581 nolu kuponun sahibi Nihat Boran'ın oldu. Boran, eşine, Piazza'daki Media Markt'tan elektrikli süpürge aldığını belirterek, 'Bu ürünün faturasını, AVM'deki Danışma biriminde Piazza Clup üyelik formunu doldurduktan sonra ibraz ederek karşılığında çekilişe katılma kuponu aldım. Çok mutluyum. Böyle bir kampanya düzenledikleri için Piazza AVM yetkililerine teşekkür ediyorum' dedi.
Bir zirai ilaç firmasında çalışan Nihat Boran'a, işlemlerin tamamlanmasının ardından otomobili teslim edilecek.