Haber Merkezi / Harran Üniversitesi'nde yaptıkları çalışmalarla gündemde her daim var olan genç girişimcilik kulübü ikinci dönem başında planladıkları söyleşi programı için oyuncu ve konuşmacı Müfit Can Saçıntı'yı davet etmişlerdi. Müfit Çan saçıntının menajerinin cevabı ise 'Müfit Bey'in böyle bir programa gelmesi için 10.000 TL'den fazla bir bütçenizin olması gerektiğini söylendi' üniversiteli gençler kendi imkanlarıyla bölgeye ve Urfa'ya hizmet etmeye çalışırken böyle bir olayla karşılaşmak kendilerini üzdü.
Konuyla ilişkin açıklamalarda bulunan Harran Üniversitesi genç girişimcilik kulübü başkanı Şeyhisa koşdaş; 'Bizler Harran Üniversitesi'nde öğrenci kardeşlerimizle beraber bir çok çalışmaya imza atıyoruz yaptığımız işlerde bölge halkımızın menfaatlerini düşünerek kendi menfaatlerimizi gözardı ederek Allah rızası için çalışıyoruz bundan önce de bir çok program yaptık bunlardan bir kaçı, islak mendilin mucidi ataman Özbay Dizayn Vip CEO'su Erbakan malkoç, Instagram fenomeni ve YouTubeer Halil Söyletmez gibi bir çok Ünlü isimi öğrenci kardeşlerimizle buluşturduk.
Geçtiğimiz hafta ise öğrenci kardeşlerimize faydalı olabileceğini düşünerek kendilerini TED konuşmalarından ve dizilerden filmlerden tanıdığımız aykırı kişiliği ile ön plana çıkan ve gençlere dünyadaki malın mülkün sadece bir araç olduğunu söyleyen ve bu minvalde gençlere öğütler de bulunan Müfit Can Saçıntı beyi de davet etmek üzere menajeri ile görüştük, menajerinden aldığımız cevap ise adeta bizi şok etti. Sanki o sahnedeki öğütler veren Müfit bey değil de sahnenin arkasında kapitalizmin kıskacında bulunan bir Müfit bey olduğunu gördük çünkü Menajerin bize söylediği Müfit beyi söyleşiye davet edebilmemiz için 10.000 TL'nin üzerinde bir bütçemizin olması gerektiğini söylediler. Üniversiteli kardeşlerimizle bu olayı paylaştığımızda tamamen Müfit bey hakkında bir hayal kırıklığı oluştu' Şeklinde açıklamalarda bulundular.
Harun Üniversitesi genç girişimcilik Kulübü'nün bu iddiasına karşılık oyuncu Müfit Can Saçıntının vereceği cevap tüm kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.