Yüksel Polat

Kanal Urfa TV Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından Türkiye'nin en iyi yerel TV kanalı seçildi. Törende konuşan Kanal Urfa TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru ' Bu gurur tüm Urfa'mızın' dedi.

Türkiye'de yayın yapan bir çok yerel TV ve radyonun üyesi olduğu Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından bu yıl 5.si düzenlenen ' Medya Ödülleri' gecesinde 2008 yılından bu tarafa Şanlıurfa'da yayın yapan Kanal Urfa TV yılın en iyi yerel TV kanalı seçildi.

Ankara'da düzenlenen ve başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, siyasi parti temsilcileri, milletvekilleri, medya temsilcileri, gazeteciler ile çok sayıda davetlinin katıldığı ödül töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ; ' 'Marifet iltifata tabidir sözü mucibince işleri başarıyla yürüten meslek mensuplarının ödüllendirilmesini gayet yerinde buluyorum' diyerek Anadolu Yayıncılar Derneğinin medya alanında yürütülen çalışmalara daha çok destek vermesini istedi. Daha sonra çeşitli kategorilerde dereceye girenlere ödüllerinin dağıtıldığı ödül töreninde en iyi yerel TV ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden alan Kanal Urfa TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru yaptığı konuşmada; Bu akşam Türkiye'nin en iyi yerel TV ödülünü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden almanın gururunu taşıyoruz. Bu gurur tüm Urfa'mızın' diyerek TV alanında gayretli çalışmalarının devam edeceğini dile getirdi.