Yüksel POLAT / AK Parti MKYK üyesi seçildikten sonra Şanlıurfa'nın sorunlarını tespit etmek için sürekli olarak halkın içerisinde olan, tespit edilen sorunların çözümü için gerek bürokrasi gerekse AK Parti nezdinde Partililer ile birlikte adım atan AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, Kurban Bayramı süresince de ziyaretlerine devam etti.
Kurban Bayramı programına, Valilikte gerçekleştirilen bayramlaşma ziyareti ile başlayan Vildan Polat, AK Parti teşkilatlarının bayramlaşması, Şehit Aileleri, Polis noktaları, Sevgi Evleri, Bakım ve Huzur evi, Aşevi, STK'lar ve çeşitli derneklerin bayramlaşmalarına katıldı. Bu ziyaretlerin yanı sıra ev ziyaretleri ile Şanlıurfalılar ile bir araya gelen Polat vatandaşların bayramını tebrik edip, kendisine aktarılan sorunları not etti.
Çalışmaları hakkında gazetemize açıklamada bulunan AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat AK Parti'nin 'Millet Sevdası' ile çıktığı hizmet yarışının 18. Yıla girdiğini belirterek; AK Parti olarak milletimizin teveccühü ve desteği ile Türkiye'yi çok önemli bir noktaya taşıdık. Bu manada Şanlıurfalı hemşerilerimizin partimize verdiği destek gerçekten de takdire şayandır. Bayram; birlik olmak, hatırlamak ve hatırlanmaktır. Bu güzel bayram vesilesi ile bir kez daha , büyüklerimizin ellerini öptük ve hayır dualarını istedik. Yine bayram vesilesi ile vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek, bu sorunları çözerek bunun yanı sıra vatandaşlarımızın önerilerini dikkate alarak bu desteğe layık olmaya devam edeceğiz' dedi.