Haber Merkezi / 2020 yılını büyük bir performansla ve birçok projenin hayata geçirilmesine katkı sunarak geride bırakan Büyükşehir Belediye Meclisi, 2021 yılı Ocak ayı toplantılarının birinci birleşim oturumunu gerçekleştirdi.
Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan başkanlığında gerçekleşen Ocak ayı ilk birleşimi 1. oturumunda meclis üyeleri tarafından verilen önergeler oy birliğiyle gündeme alındı.
Başkan Vekili Kaytan: ''2020 yılının her ne kadar sağlık açısından sıkıntılı geçse de Şanlıurfa için verimli bir yıl olduğunu belirterek 2021 yılının sağlıkla dolu bir yıl olmasını diliyorum'' Dedi.
Büyükşehir Belediye Meclisi olarak ise dün kutlanan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan Başkan Vekili Kaytan, 'Bu yılın ilk meclis toplantımızı gerçekleştirdik, ilk oturumumuzu ve gündemimizi oluşturduk. 2020 yılı sağlık açısından sıkıntılarla geçen bir zaman dilimiydi ama Büyükşehir Meclisimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ve diğer çalışma arkadaşlarımızla birlikte çok ciddi çalışmalara imza atıldı. Büyükşehir Meclisimiz ilk toplantısını gerçekleştirdi ve gündem oluşturdu, 2021 yılının başta Şanlıurfa'mız, bölgemiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum' dedi.