Haber Merkezi / AK Başkan adayı Şeref Albayrak, 31 Mart yerel seçimler sonrasında da çalışmalarını Halfetililerle birlikte aralıksız sürdüreceğini belirterek, Halfeti'nin hizmetin en iyisine layık olduğunu söyledi.

Bu şehir için gece gündüz çalışacağız
Seçim çalışmalarını düzenli ve dur durak bilmeden sürdürdüklerini belirten AK Parti Halfeti ilçe Belediye Başkan adayı Şeref Albayrak, 'Vatandaşlarımızla bir araya gelerek hasbihal ediyoruz, fikir alışverişinde bulunuyoruz. Her gittiğimiz yerde vatandaşlarımızdan sıcak ilgi gördük. Gösterdikleri yakın ilgiden dolayı kendilerine canı gönülden şükranlarımı sunarım. Biz bu şehre gönül verdik. Bu şehir için gece gündüz çalışacağız. Çalmadık kapı, sıkmadık el, girmedik gönül bırakmayacağız' dedi.

31 Mart akşamı zaferimizi hep beraber kutlayacağız
Seçim Bürosuna Halfetili vatandaşlarımızın ilgisinin her geçen gün arttığını belirten AK Başkan adayı Albayrak, 'Halfeti'mizin her mahallesinden bizler için Seçim Büromuza gelip, destek veren herkese teşekkür ederim. 31 Mart akşamı da zaferimizi hep beraber kutlayacağız inşallah' diyerek, seçim bürosuna gelerek destek olacaklarını belirten Halfeti ilçesi Aşağı Göklü Mahallesinden Erdoğan ailesine de desteklerinden dolayı teşekkür ettiğini söyledi.