Seyfullah POLAT / 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile gazetemizi ziyaret eden Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik, Türkiye Yazarlar Birliği Şanlıurfa Şube Başkanı Doç. Dr. Mahmut Kaya, eski Türkiye Yazarlar Birliği Başkanı ve AK Parti eski İl Başkanı Cuma Ağaç gazetemiz Yazı İşleri Müdürü ve Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat ile bir araya geldi.
10 Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile Veysel Polat'ın şahsında Şanlıurfa'da faaliyet gösteren tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan STK temsilcileri vatandaşın gözü, kulağı ve dili olan gazeteciliğin toplum yararına icra edilen en zor işlerden birisi olduğunu belirterek çalışan gazetecilere kolaylıklar ve başarılar dilediler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı ve gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Veysel Polat ise yaptığı açıklamada değişen teknoloji ile birlikte haberciliğin boyut değiştirdiğini belirterek; ' habere ulaşmanın daha kolaylaşması ile birlikte özellikle yalan haber ve manipülasyon konusunda çok ciddi artışlar söz konusudur. Gazeteci topluma karşı sorumluluğu olan insandır ve bir haberin doğruluğu konusunda sorumluluk sahibidir. Dolayısı ile gazeteci meslektaşlarımız doğru haber konusunda emek ve çaba sarf ederken vatandaşlarımızın da bir haberi okurken doğruluğunu sorgulaması gerekir' diyerek gerçek haberin sahada bizzat gazeteciler tarafından emek ve çaba ile toparlandığının altını çizdi.
Yaklaşık bir saat süren ziyaret toplantısı gazetecilik ve yazarlık gibi toplumu yakından ilgilendiren konularda yapılan istişarenin ardından sona erdi.