Haber Merkezi /Şanlıurfa Fuar Merkezi'nin açılışına Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın yanı sıra Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan da katılacak.

6. Şanlıurfa İnşaat Mobilya ve Dekorasyon Fuarı bugün açılıyor. Karaköprü'de bulunan Şanlıurfa Fuar Merkezinin de açılışı aynı anda gerçekleştirilmiş olacak. Sabah 10.00'dan itibaren açık olacak fuarın resmi açılı töreni saat 14.00'de gerçekleştirilecek.
Açılışa Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın yanı sıra Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan ve TÜMSİAD Genel Sekreteri Osman Kurtkan Kapıcıoğlu da katılacak. Fuar alanına ulaşım 2. Toplama Merkezinden Belediyemiz tarafından tahsis edilen otobüslerle gerçekleştirilecek.
Düzenlenen fuarla ilgili açıklamalarda bulunan TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı M.Sadık Sade, 6 yıl önce Şanlıurfa'da başlattıkları fuarcılık maratonunun geldiği noktanın gurur verici olduğunu söyledi. Başkan Sade, 'Gururluyuz ve umutluyuz. Gururluyuz çünkü; 6 yıldan bu yana yürüttüğümüz fuarcılık çalışmalarının Şanlıurfa'ya modern bir fuar merkezi yapılmasına katkıda bulunduğunu müşahede ediyoruz. Umutluyuz çünkü; özellikle Büyükşehir Belediyemizin öncülüğünde ve diğer kamu kurumlarımızın destekleriyle biz bu başarıyı elde ettik. Biliyoruz ki bir hedefe doğru birlikte yürürsek başarı kaçınılmazdır. Daha nice başarılara birlikte imza atacağımıza inanıyoruz. Kurtuluş Bayramımızı, Fuar alanının açılışını ve İnşaat mobilya ve dekorasyon fuarımızın açılışını aynı anda kutluyoruz. Bize bu bayram havasını yaşatan herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Bizimle 6 yıl önce bu yolculuğa çıkan Start Fuarcılığa özellikle teşekkür ediyorum. Bugün bu fuar merkezini görünce şimdiye kadar çektiğimiz sıkıntılara değdi diye düşünüyorum. Tüm Şanlıurfalı hemşerilerimizi Pazar akşamına kadar sürecek olan fuarımıza davet ediyorum' şeklinde konuştu.