Haber Merkezi / Başkan Mehmet Canpolat, günün ilk ışıkları ile birlikte mahalle gezisi programlarını sürdürüyor. Başkan Yardımcısı Mehmet Erol, birim müdürleri ve teknik ekibi ile birlikte Veysel Karani Mahallesinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Canpolat'ı, Veysel Karani Mahalle Muhtarı Sadık Salar ve vatandaşlar karşıladı.
Mahalle muhtarı ile birlikte bölgede yürütülen çalışmaları inceleyen Başkan Canpolat, mahallede bulunan parklara sonbahar aylarında gerçekleştirilen ağaç dikimi döneminin startını verdi.
İncelemelere ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Mehmet Canpolat, 'Mahallemizi, caddelerimizi, sokaklarımızı gezdik. Hem şuan parklarımızdaki iyileştirme çalışmalarını yerinde inceledik, hem de aynı zamanda diğer eksikliklerimizi ile ilgili muhtarımızla bilgi alış verişinde bulunduk. Değerli muhtarımız ve mahalle sakinlerimiz bizleri teveccüh ile karşıladılar. Haliliyemizi daha güzelleştirmek ve Veysel Karani Mahallemizin eksikliklerini gidermek daha yaşanabilir, refah seviyesi daha yüksek ortam haline getirmek adına Haliliye Belediyesi olarak elimizden gelen tüm gayreti ortaya koyuyoruz' dedi.
Yürütülen çalışmalar ile ilgili konuşan Veysel Karani Mahalle Muhtarı Sadık Salar ise Haliliye Belediyesinin hizmetlerinden memnuniyetlerini dile getirerek, 'Tüm Veysel Karani Mahallesi sakinleri adına Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'a teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.
Başkan Canpolat, temaslarının ardından mahalleden ayrıldı.