Haber Merkezi / Geçtiğimiz haftayı 3-1'lik Manisaspor galibiyeti ile kapatan Karaköprü Belediyespor, İstanbul deplasmanında çok soğuk ve her tarafın soğuktan donmuş olduğu bir havada oynadığı maçta, Çatalcaspor ile 1 - 1 berabere kalarak 1 puanla yetindi.
TFF 3. Lig 1 gurupta Karaköprü Belediyespor, deplasmanda Çatalcaspor ile 1-1 berabere kalarak Şanlıurfa'ya 1 puanla döndü. Karaköprüsporlu futbolcuların maç öncesi yaptıkları açıklamada dedikleri gibi, yönetimin üyüzünü azda olsa güldürürken, taraftarlarını da sevindirdi.
Karşılaşmanın ilk golünü ev sahibi takımdan 30. dakikada Hüseyin Korkmaz atarken, Karaköprü Belediyespor`un gölünü ise 90. dakikada Nuh Aşkın attı.
Karaköprü Belediyespor, rakibinden aldığı 1 puanla, puanını 33 yükselterek 5. sıraya yükseldi. Çatalçaspor ise, 32 puanla 7 sırada yer aldı.
1 puan da yeterli
Takımın oyunundan memnun kaldıklarını belirten Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral, 'Hava gerçekten oldukça soğuktu. Bizler elimizi çebimizden çıkarmaya zorlanırken, futbolcularımız sahada koşturuyorlardı. Hele hangi futbolcuya top değse soğuğun etkisiyle kıvranıp duruyorlardı. İlk devre yediğimiz şanssız gol bizi gerçekten çok üzmüştü. Ancak 90. dakikada futbolcumuzun attığı gol ile aldığımız 1 altıp puan bizleri sevindirirken, ev sahibi takımının yönetiminden taraftarına herkesi üzdü. Futbol bu. 3 puanla döneriz diyorduk ancak soğuk havaya rağmen aldığımız 1 puan bile yeterli' dedi.